oost2west2thuis.punt.nl
Week 5: Hoogste Punt
Hiep Hiep Hoera, Hoogste punt van het huis is bereikt. We hopen snel weer wat foto's van de laatste weken te kunnen plaatsen.
 
               
 
Gisteren een telefoontje gehad van Mitzi, de ramen liggen al in de slaapkamer. Dta klinkt nog eens goed. Vandaag worden ze geplaatst.
 
We hadden ook een mail met de tekening van de keuken welke we in mei samen bedacht hadden. In het plan moeten we nu onze electra wensen aan gaan geven. Alles ligt nog op schema. Het weekend hebben wij besteed met spullen te rangeren die naar Oostenrijk gaan. De logeerkamer wordt een NL-kamer o.a. opa's kapstok. Bogaars hangklok met elk half uur een slag en het buikkastje. De eethoek van Tiny gaat ook naar ons 2e thuis.
 
Nog even de stoelen laten beklden. Het is een eethoek uit de midden jaren 60, van Pastoemeubelen. Super degelijk. Daar heeft mijn moeder heel lang geld voor op zij moeten leggen om die te kunnen kopne. Door ons artiesten pension werd er dagelijks veel gebruik van gemaakt, veel verkeer zou men zeggen.
 
We zijn blij dat we nu tatsbare herinneringen naar Ons 2e Thuis kunnen gaan brenegn naar de mensen die het dubbel & dwars verdienen.
 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl