oost2west2thuis.punt.nl
Huisje Boompje Buchkirchen
Ja wel er wordt wel heel anders gebouwd in Oostenrijk maar er is een SUPER samenwerking. Ook vanuit het NL naar AT. Dat moet wel want je kan er niet steeds even een kijkje gaan nemen. Mocht u ooit info willen over bouwen in Oostenrijk meldt u gerust. Mogelijk kunnen we u ook over het dode punt helpen.
 
 
   &  
 
Linkse foto aanzicht van de voorgevel , entree vanuit de straat.
Rechtse foto blik vanaf de Dorpsgrens richting Ortsmitte, blik op de keuken.
 
Klik op een van de foto's voor een grotere versie & totaal overzicht.

Reacties

d'n Boog op 12-06-2009 10:46
Wat gaat het allemaal snel en vlekkeloos tot nu toe aan defoto's te zien.
Als je uitgaat van de start eind april en vergelijkt met wat er nu al allemaal staat. Dat is toch wel bijzonder.
 
Iedereen is enthousiast en zo ook wij. Nu hebben we de soort badkamertegels doorgegeven en hoe we het bad ingebouwd willen hebben. Het is een Pensionsiten Wohnung en zo wordt er ook goed naar gekeken. Het is maar goed dat we veel verbouw- en renovatieervaring op hebben gedaan in de afgelopen jaren.
 
We weten daardoor wat wel en niet tot de mogelijkheden behoord. En tevens kunnen we het voordeel van dit digitale tijdperk benutten, zonder internet zou deze bouw op afstand helemaal niet gaan! In de winkels je keuze & artikelnummer op de kiek. Dat is immers belangrijk i.v.m. de catalogus en collectie wisseling die er kan plaats vinden. Dit is overigens een tip voor iedereen. We hebben er al veel profijt van gehad. Evenals een kiek van de tegelindeling als je er een rand in wil hebben. Dan kan jejouw hoogte duidelijk uitmeten en kijken of de rand misschien toch wat lager of hoger moet.
 
We hebben er lang over nagedacht samen met onze bewoners SUPER een 2e D'n Boog, Ik weet zeker dat "Onzen Boog" er trots op is.
 
We hebben veelal in haar gedachtenspoor gewerkt. Dat komt later nóg meer tot uitdrukking in de tuin en niet te vergeten de mozaiek effecten gemixt met .....
verrassing.
D'n Boog op 22-06-2009 13:10
Net terug van een blixembezoek . "Efkes" kijken of alles gaat zo als gepland. Nou de planning klopte wel maar er zaten toch wel wat foutjes in welke veranderd moeten worden. Goed van ons om te gaan, bij twijfel altijd je gedachten volgen. Gelukkig konden we afgelopen weekend een goede vlucht boeken.
Zo gezegd zo gedaan. Afspraak met aannemer en alles doorgenomen. En naurrlijk ook even voelen hoe het huis voelt. Je kan op papier je ideetjes wel hebben uitgewerkt met de architect maar als er een eigenwijze instalateur rond loopt kan je het schudden.
Maar door ons onverwachte bezoek moet e.e.a. anders gemaakt worden. 2 WC's is niet een WC & 1 bidet aansluiting. Of een bad van 90 breed waarvan we de inbouw van het bad duidelijk hebben aangegeven middels tekening & foto moet geen forse muur voor komen welke ook een foutieve inbouwmaat kreeg, zal zo nooit passen. Kortom, de werkwijze van inbouw en opbouw van het bad is totaal andersom. De keuken en eethoek hebben we nog van een extra dakraam laten voorzien. Zo kunnen we toch meer (gratis) daglicht binnen halen.
 
Mitzi & Gabi hebben de keuken uit laten tekenen en uitgezocht. Het ziet er knap uit.
 
Meubels vanuit het Eindhovense staan al klaar voor de start. Planning maken en op naar Buchkirchen. (Elk verhuisbedrijf is welkom met DE Tip, neem gerust contact met ons op).
 
De foto's van de bouw zijn te volgen op . Veel kijk plezier. Wij worden er in ieder geval vrolijk van en de toekomstige bewoners SUPER BLIJ. De proef- groententuin is al aangeplant tegen de zandberg omhoog.
 
M & F gaan elke dag naar de bouw en maken video's & foto's van de ontwikkelingen.
 
Met mijn verjaardag vieren we de opening van het huis. De tuinarchitect is ook al voor ons bezig. We zijn benieuwd, omdat Oostenrijks winterhard anders (kouder) is dan NL-winterhard.
 
 
Planten tips blijven daarom welkom.
oost2west2thuis op 26-06-2009 01:02
En toen ……… begon het te regenen. Kijk maar in de krant Wij zijn benieuwd!
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl