oost2west2thuis.punt.nl
Huis bouwen in Oostenrijk
 
Ja wel we zijn weer terug van weg geweest en hebben een "SUPER bouw-week"gehad. Met als verrassing een concert van Helene Fischer in Wels. Helemaal te gek wat kan die meid zingen een gouden keeltje voor een 24 jarige.
Foto's volgen binnenkort. In onze mini-vakantie hebben we het nuttige met het aangename gedaan. De bouw loopt voorspoedig , de deuren , ramen & trap zijn besteld. De ramen worden op 2 juni al geplaatst. Keuken besteld. De bouwvakkers hadden voor ons plezier nog een bouwlaag gelegd. Er was in Oostenrijk een super lang weekend. Toen zagen we pas goed hoe groot en wat een fantastisch uitzicht we hebben. 15 minuten lopen en je zit midden in de bossen. We leren de bewoners zelf hun eigen dorp te (her)ontdekken. Er is zoveel moois te zien. Foto's komen zo snel mogelijk in het foto-album. Klik voor de bouwfoto's alvast op het A.N.W.B-bord.
Tevens hebben we in Bad Schallerbach, Botanica.at 2009 bezocht. Soort Florida , de moeite waar als u  in de vakantie misschien in de buurt bent.
 
Veel plezier en laat ons weten wat uw ervaring is met bouwen in Oostenrijk. Heeft u ook mogelijke plannen e/o vragen stel ze gerust.

Reacties

Mattijssen op 10-08-2010 09:26
Servus,
 
Wij hebben 3 jaar geleden in Oostenrijk gebouwd, zie site.
 
M.vr.gr,
 
Marcel Mattijssen
mieke op 16-08-2010 23:38
Ik zal zekr een kijkje nemen op uw site. In welke provincie heeft u uw huis gebouwd? Vrg Mieke
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl